Bezig met laden…

Hoe kun jij je dierbaren het beste in herinnering houden?

Hoe kun jij je dierbaren het beste in herinnering houden?

Heb jij een aantal mensen op wie je gek bent? Dan wil je waarschijnlijk niet dat je deze mensen verliest. Helaas kan dit wel gebeuren. Om toch die herinnering vast te houden, kun jij een aantal dingen doen. Een goede manier is om een foto van degene in je woning te plaatsen. Op deze manier blijf je altijd aan hem of haar denken. Maar er zijn nog meer manieren om je dierbaren in herinnering te houden. Welke? Dat lees je in onderstaande tekst.

photo book

Kortingscode Albelli fotoboek

In een fotolijstje kunnen meestal maar één of een paar foto’s. Heb jij veel mensen die je graag in herinnering wilt houden? Dan is een fotolijstje misschien niet helemaal wat je zoekt. In dat geval moet je er namelijk behoorlijk wat plaatsen en dat geeft een rommelige indruk. Wil jij het liever netjes houden? Dan is een fotoboek een goede keuze. Hier kun je namelijk alle foto’s van je dierbaren in bewaren. En wanneer je ze mist, kun je natuurlijk makkelijk het boek erbij pakken en doorbladeren. Nadeel is dat een fotoboek vaak vrij prijzig is. Dit is echter niet het geval met deze kortingscode voor een Albelli fotoboek. Voor weinig geld kun jij dus je dierbaren blijven herinneren.

Black Friday beste deals

Een andere mogelijkheid om je dierbaren te herinneren is met behulp van kleding. Iemand die jij verloren bent droeg mogelijk wel speciale kleding. En hoe leuk is het wanneer jij ook dergelijke kleding gaat dragen om zijn of haar stijl in ere te houden. De kans bestaat echter dat degene een vrij dure kledingsmaak had. Kun jij je dit niet veroorloven? Schaf deze kleding dan aan op Black Friday. Op Black Friday krijg jij namelijk de beste deals. Zo kun jij de kleding alsnog aanschaffen, zonder dat het je al teveel kost.

 

Unieke groepskortingscodes

Wil jij samen met je familie een leuke herinnering bewaren aan een overleden dierbare? Dan kun je natuurlijk kiezen voor een leuke foto in een mooi lijstje. Misschien vind jij dit echter wel wat saai. Dat kan natuurlijk. In dat geval is het misschien een idee om als herinnering ieder jaar weer een dagje weg te gaan. Op deze manier blijft de overleden dierbare altijd in jullie gedachten. Wanneer je een grote familie hebt, wordt dit een vrij dure aangelegenheid. Je kunt het echter een stuk goedkoper maken met deze uniek groepskortingscodes. Hierdoor wordt een uitje ineens een stuk minder duur en kun jij toch gezellig met je hele familie op pad.

Iphone 11 hoesje met foto

Heb jij iemand die je ontzettend dierbaar is? Dan wil je waarschijnlijk de hele dag aan deze persoon herinnerd worden. Dit kan bijvoorbeeld je partner zijn, maar ook een persoon uit jouw direct omgeving die overleden is. Met een foto word jij natuurlijk altijd herinnerd  aan deze persoon. Maar ja, je hebt natuurlijk niet altijd en foto bij de hand. Gelukkig kun jij foto’s van deze persoon op je telefoon zetten. Het is echter ook mogelijk om een iPhone 11 hoesje met foto aan te schaffen. De foto van jouw dierbare persoon draag jij zodoende altijd met je mee. Lijkt jou dit wel wat? Twijfel dan niet, want je krijgt nu zelfs korting op een iPhone 11 hoesje.

Kortingscode Airbnb invoerenbedside lamp

Ging jij altijd samen met een dierbare naar een speciaal plekje? Dan kun je dit natuurlijk ook na het overlijden van degene blijven doen. Heb je hier het geld niet voor? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om te overnachten met Airbnb. Dit is vaak behoorlijk goedkoper dan wanneer je overnacht in een hotel. Dit is helemaal het geval door deze kortingscode voor Airbnb in te voeren. Op deze manier betaal jij een stuk minder om naar jullie geliefde plekje te gaan.

6 gedachten over “Hoe kun jij je dierbaren het beste in herinnering houden?

  1. Sommige mensen stoppen al hun foto’s in een album of bewaren ze op hun computer. Hartstikke saai als je het mij vraagt. En bovendien kijk je er zo nauwelijks meer naar. Ik stop de mooiste foto’s die ik heb in fotolijstjes en deze hang ik aan de muur. De muur begint al aardig vol te raken, maar dat is ook de bedoeling!

  2. Het verliezen van een dierbare is nooit leuk, dat heb ik helaas al een aantal keer zelf ervaren. Je gaat een proces van rouw in met minder leuke momenten. Uit ervaring adviseer ik je je te richten op de mooie herinneringen. Ga naar plekjes waar jullie samen kwamen en maak vooral een fotoboek van wat jullie allemaal gedaan hebben. Zo heb je altijd een tastbare herinnering!

  3. In mijn huis barst het van de glazen objecten. Met name fotolijstjes komen in groten getale voor. Deze zijn natuurlijk niet geheel van glas, maar dit materiaal wordt er wel voor gebruikt. En dit glas is natuurlijk hartstikke handig om foto’s van mooie momenten of dierbaren achter te plaatsen. Zo blijft het altijd in je gedachten!

  4. Fotolijstjes zijn hartstikke mooi om mensen mee te herinneren, maar toch heb ik er niet veel van in huis. Dit komt doordat het niet echt ideaal is met kleine kinderen. Zij bazuinen overal rond en kijken niet goed uit. Zijn er ook al meerdere gesneuveld de afgelopen jaren. Daarom laat ik liever een fotoboek drukken. Deze kun je namelijk gewoon opbergen in de kast!

  5. Aangezien we toch op een website over glas zijn, heb ik ook nog wel een tip om dierbaren in herinnering te houden: hang fotolijstjes op aan de muur. Zelf heb ik foto’s van mijn overleden ouders hangen. Doordat de voorzijde van zo’n lijstje van glas is, kun je er altijd naar kijken. Een stuk beter dan in een fotoboek plakken dus wat mij betreft!

  6. De titel van deze pagina sprak me erg aan, maar de tekst totaal niet. Het insinueert dat het over het herinneren van dierbaren gaat, maar in de tekst gaan jullie alleen maar in op korting en kortingscodes. Op zich wel makkelijk natuurlijk, maar ik zie de link niet. Jullie zetten mensen eigenlijk gewoon op het verkeerde been en dat kan volgens mij niet de bedoeling zijn

Geef een antwoord