Bezig met laden…

Testimonials

Testimonials

Glasblazen is een vak apart. Ik beoefen het een kleine twintig jaar en heb het nu pas vijf jaar echt goed onder de knie. Het vergt behoorlijk wat investeringen, zowel qua tijd als qua geld. Als je het eenmaal kunt, is het echter zeker de moeite waard.

Herold Duikema

Veel mensen willen glasblazen als hobby gaan beoefenen. Hartstikke leuk, maar ook duur. Ik adviseer je om geen spullen met korting te kopen. Om het echt goed te leren, is het namelijk van belang dat je over kwalitatief materiaal beschikt. Tweedehands spul is vaak van een mindere kwaliteit.

Sabrina van Mal

Een workshop glasblazen is echt de moeite waar en hoeft ook niet duur te zijn. Dankzij de tips op deze site heb ik gezocht naar workshops met korting. Tot mijn verbazing zijn er heel wat workshops glasblazen te volgen voor een gereduceerd tarief. En dat dankzij een simpele kortingscode.

Joshua Balkensteijn

Dankzij deze website heb ik mij eens goed verdiept in het glasblazen. Ik kwam er inderdaad ook achter dat het eerste glas al dateert uit 3500 voor Christus. Bizar dat ze toen al zo goed ontwikkeld waren en glas konden maken. Ik ga het binnenkort zelf ook maar eens proberen.

Ricardo Liefmans

Ik heb onlangs een spreekbeurt gehouden over glasblazen op school. Mijn opa (al enige jaren overleden) is overleden en ik vond laatst de benodigde spullen nog bij mijn oma op zolder. Ik heb de informatie op deze website goed kunnen gebruiken bij het voorbereiden van mijn spreekbeurt.

Lucinde de Vries

Om meer te weten te komen over de geschiedenis van het glasblazen heb ik dankzij de tips op deze site laatst een glasblaasfabriek en -museum bezocht. Het was bijzonder leerzaam en ik ben er heel wat wijzer van geworden. Heb het zelf ook mogen proberen en het is echt fantastisch om te doen.

Lenn Poldermans